Γιάνης Βαρουφάκης: «Η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα, μέχρι να εξιχνιστεί ο τραυματισμός μου»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έριξε καρφιά κατά της Κυβέρνησης που δείχνει να προσανατολίζεται βάσει των ως τώρα ερευνών ότι την επίθεση εναντίον του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες (10.3.2023) έκαναν αντιεξουσιαστές.


Ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε σε ποστ που έκανε στο Twitter ότι τώρα: «θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» και συμπλήρωσε: «Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Αναλυτικά ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε:

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος είχε αναφέρει νωρίτερα σήμερα σε ανάρτησή του ότι «δράστες της επίθεσης είναι μέλη ομάδας αναρχικών, που ΕΛΑΣ ταυτοποίησε» και συμπλήρωσε με νόημα: «Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους».


Αναλυτικά το ποστ του υπουργού:


«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ οι δράστες της επίθεσης στον Πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους».

Η ΕΛΑΣ έχει συλλάβει ήδη έναν 17χρονο που μετείχε στην επίθεση και έχει ταυτοποιήσει άλλα δυο άτομα. Όλοι τους φέρονται να είναι γνωστοί αντιεξουσιαστές και… γνωστοί των αρχών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *