Φρίκη και αποτροπιασμός: Πετάνε ζωντανά άλογα σε γκρεμό στην Πάνηθα για να πεθάνουν επειδή είναι γέρικα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες σε γκρεμό στην Πάρνηθα. Στο σημείο εντοπίσηκαν νεκρά άλογα. Το σοκαριστικό είναι ότι τα άλογα τα πετάνε εκεί ιδιοκτήτες τους επειδή έχουν γεράσει. Τα ρίχνουν στον γκρεμό για να πεθάνουν εκεί.


Η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία έκανε καταγγελία για το αποτρόπαιο θέμα, την οποία κοινοποίησε η ΠΦΠΟ προς την Αστυνομία, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Ειδική Γραμματεία και τον Άρειο Πάγο, τονίζει ότι στη δυτική Πάρνηθα πετιούνται συστηματικά άλογα.

«Ενημερωθήκαμε από το τοπικό σωματείο μας για την ύπαρξη επώνυμης καταγγελίας και φωτογραφιών για χώρο στη Δυτική Πάρνηθα, στην περιοχή της Χασιάς, όπου συστηματικά πετιούνται άλογα. Οι φωτογραφίες δείχνουν αρκετά ζώα και σκελετούς, συνεπώς γίνεται επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σας κοινοποιούμε την καταγγελία και παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι, δεδομένου ότι η περιοχή δεν είναι μεγάλη».

Από την πλευρά της, η ΜΚΟ Ιππόθεσις προχώρησε σε καταγγελία, ζητώντας «άμεσα νεκροψία και ιχνηλάτησή τους εφόσον φέρουν ηλεκτρονική σήμανση».


Οι εικόνες είναι σκληρές και προκαλούν σοκ:


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Φρίκη και αποτροπιασμός: Πετάνε ζωντανά άλογα σε γκρεμό στην Πάνηθα για να πεθάνουν επειδή είναι γέρικα”