Φρίκη: Ασφυκτικό θάνατο δείχνει η νεκροψία του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Φρίκη χωρίς όρια. Η νεκροψία που έγινε στο μόλις 11 μηνών βρέφος, που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, έδειξε ασφυκτικό θάνατο.


Το μωρό εντόπισαν περαστικοί στο φράγμα του Αλιάκμονα και κάλεσαν την αστυνομία. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, αλλά ήταν αργά. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη της μητέρας του βρέφους και οι ως τώρα έρευνες δείχνουν ότι δράστις αυτής της αποτρόπαιας πράξης φέρεται να είναι η μητέρα του.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της. Ήθελε να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους αλλού. Η γυναίκα επέστρεψε την επόμενη μέρα σπίτι της, αλλά δεν είχε μαζί το 11 μηνών παιδί της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες. Τελικά, το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *