Φονικό τροχαίο στον Παλαταμώνα – Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε σύγκρουση ΚΤΕΛ με δυο ΙΧ

 

Φονικό τροχαίο έγινε σήμερα (23.4.2023) στον Πλαταμώνα. Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του και έξι άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ με δυο ΙΧ.


Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα όταν ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ. Το δυστύχημα συνέβη στη 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους ή ήταν σταθμευμένα στην ΛΕΑ και στη συνέχεια έπεσε επάνω τους το διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ένα νέο παιδί 19 ετών που επέβαινε στο ένα από τα δυο ΙΧ και να τραυματιστούν έξι άτομα. Από τους έξι τραυματίες οι τέσσερις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρισας και ο ένας είναι στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Οι άλλοι δύο (ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.


Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.


Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *