Έξι αστυνομικοί εμπλέκονται σε μεγάλη εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ

Έξι αστυνομικοί εμπλέκονται στην δράση μιας από τις πιο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνα που διήρκεσε περίπου δύο χρόνια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα ξεκίνησε με εντολή εισαγγελέα και αφορούσε αρχικά υπόθεση απάτης, ωστόσο προέκυψαν και άλλα βαριά κακουργήματα, όπως είναι η δράση ομάδων μπράβων, τοκογλυφίες, εκβιάσεις, όπλα, ναρκωτικά και ξέπλυμα χρήματος.

Η οργάνωση αυτή δρούσε με πρακτικές μαφίας, καθώς προχωρούσε σε εκβιασμούς, προστασία νυχτερινών μαγαζιών και χρησιμοποιούσε όλα τα έκνομα μέσα των περιπτώσεων αυτών για να αποκομίσει οικονομικά κέρδη.

Όπως ανέφερε το κανάλι Alpha, τα μέλη της εγκληματικής οργώσεις υπόσχονταν σε άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ότι θα διπλασιάσουν τα χρήματα τους, όταν καταλάβαιναν όμως ότι έπεφταν θύμα απάτης ζητούσαν τα χρήματα πίσω με αποτέλεσμα να «βάζουν» μπράβους να τους ξυλοκοπούν φτάνοντας στα πρόθυρα απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σε ό,τι αφορά τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς, φέρονται να τροφοδοτούσαν τους δράστες με στοιχεία και συγκεκριμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από το policeonline.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *