Es Diario: Τα ταξίδια της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι με ιστιοφόρο στη Μεσόγειο

Η ισπανική εφημερίδα Es Diario αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι ζούσαν μια χλιδάτη ζωή και έκαναν ταξίδια με ιστιοφόρο σε όλη τη Μεσόγειο.


Η εφημερίδα αποκάλυψε ότι στα ταξίδια ήταν και το «δεξί χέρι» της εκπροσώπου του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, η Λάουρα Μπαγιαρίν.

Η Es Diario έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι μαζί με τη Λάουρα Μπαγιαρίν, το «δεξί χέρι» της εκπροσώπου του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρθία (Iratxe García), πάνω σε ιστιοφόρο με το οποίο πιθανότατα γύριζαν όλη τη Μεσόγειο.

Οπως ανέφερε η εφημερίδα το ταξίδι έγινε την περίοδο που, σύμφωνα με τις έρευνες, το σκάνδαλο Qatar Gate βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

«Την ώρα που η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διπλασίαζε τις τραπεζικές της καταθέσεις με τις φερόμενες εγκληματικές δραστηριότητες, οι τρεις τους έκαναν ταξίδια σε όλη τη Μεσόγειο», γράφει το ρεπορτάζ της Es Diario.


«Η Μπαγιαρίν φωτογραφίζεται επίσης τον Αύγουστο του 2019 με την Εύα Καϊλή στα ανοιχτά των Βαλεαρίδων Νήσων.


«Τον Ιούλιο του 2021, η Μπαγιαρίν ποζάρει σε μια βάρκα με τον Τζιόρτζι αφού έχουν αγκυροβολήσει στο παραδεισένιο ελληνικό νησί των Αντίπαξων, στο πλαίσιο μιας ιδιωτικής κρουαζιέρας με το ιστιοφόρο τους στο Ιόνιο Πέλαγος. Άλλωστε, το μότο του Τζιόρτζι είναι “σπίτι βρίσκεσαι εκεί που ρίχνεις άγκυρα”», συμπληρώνει το ισπανικό μέσο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Es Diario: Τα ταξίδια της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι με ιστιοφόρο στη Μεσόγειο”