Επίθεση στο Ηράκλειο με καυστικό υγρό: Απειλές καταγγέλλει η 38χρονη – Τι ισχυρίστηκε

Σε αποκαλύψεις που «καίνε» τόσο το ίδιο το θύμα όσο και τα μέλη της οικογένειάς του προχώρησε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή η 38χρονη γυναίκα.


«Είμαι τρομοκρατημένη» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Όπως η ίδια είπε, έφυγε από το ξενοδοχείο, στο οποίο τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, στο δωμάτιο βρέθηκε ένα γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml το οποίο περιείχε το καυστικό υγρό το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος του με πληροφορίες να λένε πως πρόκειται για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Μάλιστα αναφέρεται επίσης πως το υγρό προκάλεσε ζημιές και στο δωμάτιο καθώς σε αρκετά σημεία φέρει κάψιματα όπως στο κρεβάτι, στα μαξιλάρια, σε έπιπλα, στο χαλί κτλ.


Οι πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε χαλαρώσει ίσως και να βρισκόταν σε φάση ύπνου όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό.


Ερώτημα επίσης αποτελεί το πως το ανδρόγυνο που βρισκόταν σε διάσταση είχε κλείσει ραντεβού σε ξενοδοχείο. Ο γάμος τους φαίνεται ότι ήταν ταραχώδης και όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τελέστηκε ως πολιτικός ενώ εκείνος ήταν ακόμη κρατούμενος.

Το ζευγάρι εισήλθε στο ξενοδοχείο περίπου στις 10 το βράδυ ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρξε καυγάς και μετά σιωπή. Τι μεσολάβησε μέχρι τα ξημερώματα που εκείνος εμφανίζεται να βγαίνει από το δωμάτιο και να καλεί σε βοήθεια δεν γνωρίζει κανένας.

Τον 36χρονο με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο, τα χέρια όπως ακούμπησε, τον αυχένα και τον τράχηλο μετέφεραν υπάλληλοι του ξενοδοχείου στο ΠαΓΝΗ. Η 38χρονη είχε ήδη φύγει.

Κίνητρο για την 38χρονη σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον ήταν η σκληρή και βίαιη συμπεριφορά του 36χρονου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *