Επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καρατζή στο Ηράκλειο.

Τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη στο Ηράκλειο Κρήτης επισκέφτηκε ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Άδονις Γεωργιάδης. Τον υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Αντώνης Καράτζης, ο οποίος τον ξενάγησε και του παρουσίασε τα αναπτυξιακά σχέδια του Ομίλου στους κλάδους του τουρισμού, των ΑΠΕ, των αεροπορικών πτήσεων και πλέον της ναυτιλίας. Τον υπουργό συνόδευε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Σενετάκης. Ο κ. Καράτζης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπουργό τις αναπτυξιακές προοπτικές στο νησί, αλλά και την εξέλιξη του μεγάλου επενδυτικού προγράμματος που υλοποιείται στην Κρήτη.


Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, με αφορμή τα εγκαίνια του Data Center της εταιρίας Lamda Hellix, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, η οποία θα λειτουργεί ως κόμβος συνδεσιμότητας για διηπειρωτικά και περιφερειακά υποθαλάσσια καλώδια που θα καταλήγουν μελλοντικά στην Κρήτη, μεταξύ των οποίων τα Χανιά, το Τυμπάκι και η Σητεία, ενισχύοντας σημαντικά το ρόλο του νησιού ως ψηφιακός κόμβος συνδεσιμότητας στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Με ανάρτηση στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνη Καράτζη προσωπικά, αλλά και όλη την οικογένεια του για τις επενδύσεις τους στη Χώρα μας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *