Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκου Παπαθανάση στην εταιρία Intertrade Hellas

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης επισκέφθηκαν σήμερα (24.4.2023) την την εταιρία Intertrade Hellas.


Όπως τόνισε ο Άδωνος Γεωργιάδης σε ποστ που έκανε: «Την εταιρία αυτή υποστηρίξαμε ήδη από το 2020 έτσι ώστε να ξεκινήσει ξανά η παραγωγή του χαρτιού Softex που είχε σταματήσει από το 2015 και να μειώσουμε το εμπορικό μας έλλειμμα στο χαρτί. Το εργοστάσιο που βλέπετε φτιάχτηκε με τις δικές μας ενέργειες και δημιούργησε 51 νέες θέσεις εργασίας, πολλοί από τους οποίους επέστρεψαν από το εξωτερικό».

Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι: «Τώρα εγκρίναμε τη νέα μεγάλη επένδυση στις εμβληματικές επενδύσεις και από το 2025 θα έχουμε μηδέν (0) εμπορικό έλλειμμα στο επεξεργασμένο χαρτί και πολλαπλάσιες εξαγωγές, με μία επένδυση στηριζόμενη στην κυκλική οικονομία, την βιώσιμη ανάπτυξη και το σεβασμό στο περιβάλλον. Εύγε στην οικογένεια Ντελοδήμου».

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

Με τον Νίκο Παπαθανάση επισκεφθήκαμε την εταιρία Intertrade Hellas. Την εταιρία αυτή υποστηρίξαμε ήδη από το 2020 έτσι ώστε να ξεκινήσει ξανά η παραγωγή του χαρτιού Softex που είχε σταματήσει από το 2015 και να μειώσουμε το εμπορικό μας έλλειμμα στο χαρτί. Το εργοστάσιο που βλέπετε φτιάχτηκε με τις δικές μας ενέργειες και δημιούργησε 51 νέες θέσεις εργασίας, πολλοί από τους οποίους επέστρεψαν από το εξωτερικό. Τώρα εγκρίναμε τη νέα μεγάλη επένδυση στις εμβληματικές επενδύσεις και από το 2025 θα έχουμε μηδέν (0) εμπορικό έλλειμμα στο επεξεργασμένο χαρτί και πολλαπλάσιες εξαγωγές, με μία επένδυση στηριζόμενη στην κυκλική οικονομία, την βιώσιμη ανάπτυξη και το σεβασμό στο περιβάλλον. Εύγε στην οικογένεια Ντελοδήμου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *