Ελληνικό Λιμενικό: «Ανοησίες» αυτά που λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για παρενόχληση Τούρκων ψαράδων από ελληνικό σκάφος

Το Ελληνικό Λιμενικό απάντησε άμεσα σε βίντεο… μαϊμού που παρουσίασαν  τα τουρκικά ΜΜΕ που υποτίθεται αποτύπωνε την παρενόχληση Τούρκων ψαράδων από ελληνικό σκάφος ανοιχτά της Λέσβου. Το Λιμενικό διέψευσε τα τουρκικά fake news.


Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι άνδρες του Λιμενικού πέταξαν πέτρες στους Τούρκους ψαράδες και στη συνέχεια το ελληνικό σκάφος έριξε προειδοποιητικές βολές.

Το Λιμενικό χαρακτήρισε «ανοησίες» αυτά που λένε οι Τούρκοι. To ελληνικό λιμενικό ανέφερε πως η γειτονική χώρα προσπαθεί για ακόμα μια φορά να δημιουργήσει κλίμα και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα με ανοησίες. Σύμφωνα με το λιμενικό της χώρας, το επεισόδιο που περιγράφεται δεν σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα.

Επισημαίνεται ότι έχει να δημιουργθεί επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον τονίζεται πως το ελληνικό λιμενικό δεν χρησιμοποιεί πέτρες για να κάνει τη δουλειά του. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται μία μεγάλη πέτρα να έχει πέσει μέσα στο τουρκικό σκάφος. Την πέτρα που υποτίθεται ότι έριξαν Έλληνες λιμενικοί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *