Ελληνική Λύση: «Θα επιδιώξουμε την ακύρωση των πλειστηριασμών που οφείλονται σε νόμους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, έλεγχος και του τελευταίου φυσικού προσώπου που εμπλέκεται σε funds»

Η Ελληνική Λύση τόνισε σε ανακοίνωσή της ότι θα επιδιώξει την ακύρωση των πλειστηριασμών που οφείλονται σε νόμους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και θα κάνει έλεγχο και του τελευταίου φυσικού προσώπου που εμπλέκεται σε funds.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης ανέφερε:

Η υποκριτική αντιπαράθεση έπειτα από την προκλητική απόφαση του Αρείου Πάγου αναφορικά με τις κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων, επιβεβαιώνει απόλυτα την Ελληνική Λύση: Νέα Δημοκρατία, ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ που σήμερα αλληλοκατηγορούνται, φέρουν την απόλυτη ευθύνη για την επίθεση στην περιουσία των Ελλήνων.

Νέα Δημοκρατία, ΣYΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ, νομοθέτησαν συστηματικά υπέρ των Funds, με αποτέλεσμα κάποιοι να κερδίζουν σήμερα δισεκατομμύρια εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Η Ελληνική Λύση θα επιδιώξει την ακύρωση του συνόλου των πλειστηριασμών και τον έλεγχο όλων των φυσικών προσώπων που εμπλέκονται σε Funds τα οποία βρέθηκαν να κατέχουν δισεκατομμύρια δανείων Ελλήνων πολιτών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *