Ελληνική Λύση: «Τα “Καημένα” σενάρια της απελπισμένης ΝΔ»

Η Ελληνική Λύση απάντησε στην ανακοίνωση που είχε βγάλει νωρίτερα σήμερα η Νέα Δημοκρατία και με την οποία η Κυβέρνηση ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει συνεργασία με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και βλέπει τον Βελόπουλο ως νέο… Πάνο Καμμένο (σ.σ.: συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ).


Η Ελληνική Λύση ανέφερε ότι η «καταρρέουσα κυβέρνηση που κατέκαψε την Ελλάδα με τα εγκληματικά της λάθη, αφήνοντας πίσω της καμμένη γη μαζί με ανθρώπινες ψυχές από την Βαρυμπόμπη και την Εύβοια εώς τα Τέμπη ενώ συνηγόρησε στην παράδοση του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, δεν δικαιούται δια να ομιλεί».

Το κόμμα ανέφερε επίσης: «Το πόσο «καημένοι» και απελπισμένοι είστε αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι διακινείτε σενάρια περί δήθεν συγκυβέρνησης με συμμετοχή της Ελληνικής Λύσης».

Η Ελληνική Λύση ξεκαθάριζε για το θέμα μιας πιθανής συγκυβέρνησης: «Η Ελληνική Λύση όχι μόνο δεν θα συγκυβερνήσει με κανέναν από τους καταστροφείς της πατρίδας, αλλά θα φροντίσει να οδηγηθούν άπαντες με χειροπέδες στην δικαιοσύνη και να απολογηθούν στον ελληνικό λαό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:


«Η καταρρέουσα κυβέρνηση που κατέκαψε την Ελλάδα με τα εγκληματικά της λάθη, αφήνοντας πίσω της καμμένη γη μαζί με ανθρώπινες ψυχές από την Βαρυμπόμπη και την Εύβοια εώς τα Τέμπη ενώ συνηγόρησε στην παράδοση του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, δεν δικαιούται δια να ομιλεί.


Το πόσο «καημένοι» και απελπισμένοι είστε αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι διακινείτε σενάρια περί δήθεν συγκυβέρνησης με συμμετοχή της Ελληνικής Λύσης αλλά και από τις συνημμένες φωτογραφίες για να πείσετε τον Ελληνικό λαό ότι «μετανοείτε» για τα εγκλήματα σας.

Εσείς είστε το πρόβλημα, εμείς είμαστε η Λύση.

Η Ελληνική Λύση όχι μόνο δεν θα συγκυβερνήσει με κανέναν από τους καταστροφείς της πατρίδας, αλλά θα φροντίσει να οδηγηθούν άπαντες με χειροπέδες στην δικαιοσύνη και να απολογηθούν στον ελληνικό λαό».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *