Ελληνική Λύση: «Νέα λαθροχειρία πολιτικαντισμού και κοινωνικού αυτοματισμού της ΝΔ»

Η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση για τροπολογία που κατέθεσε και στην οποία το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι αναμιγνύονται εντελέως άσχετες μεταξύ τους διατάξεις.


Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι η ΝΔ θέλει να «εκμεταλλευτεί κομματικά την αυτονόητη υποχρέωση της να ενισχύσει τους αγρότες που η ίδια έχει καταστρέψει», ενώ όπως επισημαίνει το κόμμα «η περιβόητη βοήθεια στους αγρότες είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια, την ώρα που η ΝΔ επιδοτεί με δισεκατομμύρια τα διυλιστήρια και τους παραγωγούς ενέργειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

Για πολλοστή φορά η κυβέρνηση έφερε μια ακόμα τροπολογία όπου αναμιγνύει εντελώς άσχετες μεταξύ τους διατάξεις, μία θεμιτή και μία απόλυτα αρνητική, μόνο και μόνο για να παγιδεύει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να εκμεταλλευτεί κομματικά την αυτονόητη υποχρέωση της να «ενισχύσει» τους αγρότες που η ίδια έχει καταστρέψει.

Φυσικά, η περιβόητη «βοήθεια» στους αγρότες είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια, την ώρα που η ΝΔ «επιδοτεί» με δισεκατομμύρια τα διυλιστήρια και τους παραγωγούς ενέργειας, αλλά μπροστά στην εξαθλίωση του αγροτικού τομέα και το τελευταίο ευρώ έχει αξία. 


Με την με αρ. 1565/128 Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στην ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο: «Διεθνής Εμπορική Διαιτησία – Ρυθμίσεις για τη λειτουργία του Ελεγκτικού Συνεδρίου και λοιπές επείγουσες διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης», αναμιγνύονται άσχετα μεταξύ τους θέματα καλλιτεχνών με θέματα αγροτών, χωρίς να παρέχεται η δυνατότητα διαφοροποίησης της ψήφου.


Η Ελληνική Λύση αυτονόητα ψήφισε «Παρών» καταγγέλλοντας τη νέα λαθροχειρία πολιτικαντισμού και κοινωνικού αυτοματισμού της ΝΔ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *