Ελληνική Λύση: «Η οικονομία καταρρέει, διότι η Κυβέρνηση θεωρεί ότι το δημόσιο ταμείο ταυτίζεται με το ταμείο της χρεοκοπημένης ΝΔ»

Η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε πυρά σε ανακοίνωσή της εναντίον της Κυβέρνησης.


Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ανέφερε ότι «η κυβέρνηση βούλιαξε την χώρα στα ελλείμματα, καταγράφοντας ρεκόρ αρνητικού εμπορικού ισοζυγίου και τώρα ετοιμάζεται να μοιράσει και άλλα προεκλογικά επιδόματα, στους Έλληνες που η ίδια έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση με τα εγκληματικά της λάθη».

Επίσης η Ελληνική Λύση ανέφερε ότι «η ΝΔ «αφού χρησιμοποίησε τις πρωτοφανείς ανατιμήσεις για να γεμίσει το δημόσιο ταμείο μέσω της υπερφορολόγησης του συνόλου των Ελλήνων, τώρα ετοιμάζεται να εξαγοράσει ψήφους, με νέα, προεκλογικά επιδόματα. Όλα αυτά, αφού δανείστηκε κάποια δισεκατομμύρια με επιτόκιο που μαθηματικά θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

Η κυβέρνηση αφού βούλιαξε την χώρα στα ελλείμματα, καταγράφοντας ρεκόρ αρνητικού εμπορικού ισοζυγίου, ετοιμάζεται να μοιράσει και άλλα προεκλογικά επιδόματα, στους Έλληνες που η ίδια έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση με τα εγκληματικά της λάθη.


Η Ν.Δ. αφού χρησιμοποίησε τις πρωτοφανείς ανατιμήσεις για να γεμίσει το δημόσιο ταμείο μέσω της υπερφορολόγησης του συνόλου των Ελλήνων, τώρα ετοιμάζεται να εξαγοράσει ψήφους, με νέα, προεκλογικά επιδόματα. Όλα αυτά, αφού δανείστηκε κάποια δισεκατομμύρια με επιτόκιο που μαθηματικά θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες.


Ένα κόμμα που έχει χρεοκοπήσει και οφείλει σχεδόν μισό δις σε τράπεζες και ιδιώτες, χρησιμοποιεί το δημόσιο ταμείο που συντηρείται από την υπερφορολόγηση και τον υπέρογκο δανεισμό για να εξαγοράσει την ψήφο των Ελλήνων.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος θα πρέπει επιτέλους να τιμωρήσει όσους πολιτεύονται με γνώμωνα τις επόμενες εκλογές και όχι τις επόμενες γενιές.

Η Ελληνική Λύση έχει αποδείξει ότι διαθέτει το πρόγραμμα, το σθένος, την ανεξαρτησία και την εντιμότητα ώστε να αγωνιστεί για μία Ελλάδα, αυτοδύναμη και αυτεξούσια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *