Ελληνική Λύση: «Η ΝΔ συνεχίζει την ολέθρια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό«»

Ανακοίνωση κατά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Ελληνική Λύση. Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπολύει πυρά σε Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για το μεταναστευτικό.


«Ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος μάλιστα στο εξωτερικό ανοίγει τα σύνορα της Ελλάδας για να έρθουν κι άλλοι μετανάστες, καλώντας μάλιστα κι αυτούς που ήδη υπάρχουν στη χώρα μας να παραμείνουν και να μην φύγουν στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ισχυρίζεται πως η Ν.Δ. έλυσε το πρόβλημα της μετανάστευσης, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να εξαπατήσει τους πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Η αλήθεια είναι ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιοι σε όλα τα εθνικά και κοινωνικά επιζήμια θέματα. Από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, την ενίσχυση των ΜΚΟ και την παράνομη μετανάστευση, έως την υπερφορολόγηση και την απολιγνιτοποίηση, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας είναι οι δύο όψεις του ίδιου, “κάλπικου”», προσθέτει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *