Ελληνική Λύση: «Η επιστολή Ερντογάν έπρεπε να είχε επιστραφεί ως απαράδεκτη, συνιστά χλευασμό κατά του πολιτεύματος»

 

Η Ελληνική Λύση έριξε βολές κατά της Κυβέρνησης, αλλά και εναντίον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επιστολή με ευχές για την 25η Μαρτίου που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Η Ελληνική Λύση ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «η επιστολή Ερντογάν έπρεπε να είχε επιστραφεί ως απαράδεκτη, διότι συνιστά χλευασμό κατά του πολιτεύματος της Ελλάδας» και τόνισε ότι «το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός την απεδέχθη, ερήμην της ΠτΔ, υπό την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύει την συμπαιγνία που οδηγεί στις “Πρέσπες του Αιγαίου”».

Το κόμμα ανέφερε επίσης ότι με την στήριξη του ελληνικού λαού, θα ανατρέψει τα ολέθρια σχέδια περί “συνεκμετάλλευσης” και τη νέα προδοσία της Κύπρου από τους “μειοδότες του Κολωνακίου”».

Αναλυτικά η Ελληνική Λύση ανέφερε στην ανακοίνωσή της:

«Η επιστολή Ερντογάν έπρεπε να είχε επιστραφεί ως απαράδεκτη, διότι συνιστά χλευασμό κατά του πολιτεύματος της Ελλάδας.


Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός την απεδέχθη, ερήμην της ΠτΔ, υπό την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύει την συμπαιγνία που οδηγεί στις “Πρέσπες του Αιγαίου”.


Η Ελληνική Λύση με την στήριξη του ελληνικού λαού, θα ανατρέψει τα ολέθρια σχέδια περί “συνεκμετάλλευσης” και τη νέα προδοσία της Κύπρου από τους “μειοδότες του Κολωνακίου”».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *