Ελληνική Λύση: «Η “διπλωματία των σεισμών ” είναι η “διπλωματία των αφελών”,  “βοηθάω” δεν σημαίνει ξεχνάω»

Η Ελληνική Λύση σχολίασε σε ανακοίνωσή της την διπλωματία των σεισμών που έχει ξεκινήσει μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην γειτονική χώρα.


Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ανέφερε ότι η Τουρκία εκμεταλλεύεται ακόμα και την αλληλεγγύη των Ελλήνων για την ανθελληνική της προπαγάνδα και το κρατικό πρακτορείο Αναντολού προέβη σε μία άθλια πρόκληση, κάνοντας λόγο για «πανίσχυρη μειονότητα 150.000 Τούρκων στην Ελλάδα που στέλνει βοήθεια στην Τουρκία»!

Η Ελληνική Λύση τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να καταδικάσει και να καταγγείλει διεθνώς τη συγκεκριμένη ενέργεια, που θέτει σε κίνδυνο την εθνικη μας ασφάλεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης ανέφερε:

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται ακόμα και την αλληλεγγύη των Ελλήνων για την ανθελληνική της προπαγάνδα


Το κρατικό πρακτορείο Αναντολού προέβη σε μία άθλια πρόκληση, κάνοντας λόγο για «πανίσχυρη μειονότητα 150,000 Τούρκων στην Ελλάδα που στέλνει βοήθεια στην Τουρκία»!


Ακόμα και την ώρα της μεγάλης δυστυχίας, όπου οι Έλληνες επιδεικνύουν τον πολιτισμό τους με έμπρακτη αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό, η βάρβαρη Τουρκία επιδίδεται σε προπαγάνδα ναζιστικού τύπου με στόχο φυσικά την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Το τουρκικό κράτος δείχνει ότι δεν υπολογίζει ούτε τις ζωές των πολιτών του προκειμένου να εξυπηρετήσει τις επιθετικές βλέψεις της εις βάρος της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να καταδικάσει και να καταγγείλει διεθνώς τη συγκεκριμένη ενέργεια, που θέτει σε κίνδυνο την εθνικη μας ασφάλεια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *