Ελληνική Λύση: «Εξαπάτηση των αγροτών χωρίς προηγούμενο από τη ΝΔ»

Ολομέτωπη επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Λάρισα για τους αγρότες.


Η Ελληνική Λύση ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η ΝΔ «εξαπάτησε τους αγρότες», ενώ τόνιζε ότι: «από τα 52 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Ελλάδα και από τους πόρους του περιβόητου ταμείου ανάκαμψης, μόλις ένα ελάχιστο μέρος κατευθύνθηκε στην πρωτογενή παραγωγή. Εκατοντάδες εκατομμύρια δόθηκαν ως ενισχύσεις για τα καύσιμα των εφοπλιστών, ψίχουλα για τους αγρότες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Την τετραετία δώσαμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του αγροτικού κόσμου» ισχυρίστηκε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα.

Η συγκεκριμένη δήλωση αποδεικνύει ότι από την εγκατάλειψη των Ελλήνων αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και του συνόλου της πρωτογενούς παραγωγής, περάσαμε στην αναίσχυντη προεκλογική εξαπάτηση.


Η αλήθεια είναι ότι από τα 52 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Ελλάδα και από τους πόρους του περιβόητου ταμείου ανάκαμψης, μόλις ένα ελάχιστο μέρος κατευθύνθηκε στην πρωτογενή παραγωγή. Εκατοντάδες εκατομμύρια δόθηκαν ως ενισχύσεις για τα καύσιμα των εφοπλιστών, ψίχουλα για τους αγρότες!


Η Ν.Δ. με την εγκληματική της πολιτική έδωσε την χαριστική βολή στους Έλληνες παραγωγούς, που ήδη είχαν εγκαταλειφθεί από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΣυΡιζΑ. Τα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης Ν.Δ., η Ελλάδα το μόνο που «παρήγαγε», ήταν δάνεια και ελλείμματα.

Για την Ελληνική Λύση η παραγωγική ανασυγκρότηση, η ενίσχυση αγροτών, κτηνοτρόφων, πτηνοτρόφων, αλιέων και του συνόλου της πρωτογενούς παραγωγής συνιστά «πολιτική αυταξία».

Αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα Αυτεξούσια και Αυτοδύναμή. Μία Ελλάδα που θα παράγει πλούτο ο οποίος θα μοιράζεται δίκαια στους Έλληνες».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Ελληνική Λύση: «Εξαπάτηση των αγροτών χωρίς προηγούμενο από τη ΝΔ»”