Ελληνική Λύση: «Ανικανότητα της κυβέρνησης αποτελούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω των καιρικών συνθηκών»

Η Ελληνική Λύση έριξε πυρά κατά της Κυβέρνησης με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα λόγω των καιρικών συνθηκών και τόνισε σε ανακοίνωσή της ότι «η απόφασή της να αναστείλει ακόμα και την λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου, την ώρα που στην Αθήνα επικρατούσε ηλιοφάνεια, είναι η απόλυτη ομολογία αποτυχίας».


Επίσης το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι «έρμαιο ολιγαρχών και  κλείνει τις εθνικές οδούς επιτρέποντας στους «εθνικούς εργολάβους» να παραβιάσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις» και αυτό την καθιστά μία «επικίνδυνη κυβέρνηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνική Λύσης:

Η απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει ακόμα και την λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου, την ώρα που στην Αθήνα επικρατούσε ηλιοφάνεια, είναι η απόλυτη ομολογία αποτυχίας.

Η ίδια κυβέρνηση υποχρέωσε χιλιάδες Έλληνες πολίτες να σπεύσουν να αγοράσουν αλυσίδες σε τιμές «μαύρης αγοράς», προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν, αλλά έκλεισε τους δρόμους.


Μία κυβέρνηση έρμαιο ολιγαρχών, που κλείνει τις εθνικές οδούς επιτρέποντας στους «εθνικούς εργολάβους» να παραβιάσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *