Ελληνική Λύση: «Αδιαμφισβήτη η νοθεία στις εκλογές»

Η Ελληνική Λύση επιτέθηκε κατά της Κυβέρνησης με ανακοίνωσή της, που είχε ως αφορμή δημοσιεύμα του Guardian, που μιλούσε για την δράση ομάδας Ισραηλινών στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να… χαλιναγωγήσει τις εκλογές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης ανέφερε:

Οι αποκαλύψεις του Guardian περί εταιριών με εγκληματική δράση και στόχο την νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας, οι οποίες ήδη δρουν και στην Ελλάδα απλώς επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της  Ελληνικής Λύσης.

Η αλλοίωση όμως της Δημοκρατίας μας υφίσταται εδώ και χρόνια και η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει κάνει σαφείς καταγγελίες με «ονοματεπώνυμο».

«Νοθεία» είναι η φίμωση της φωνής ενός εκλεγμένου κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ και οι χαλκευμένες «χωματουργικές» δημοσκοπήσεις. «Νοθεία» είναι όταν η δήθεν «ανεξάρτητη αρχή», το ΕΣΡ αντί να παρεμβαίνει για να υπερασπιστεί την δημοκρατία, να στρέφεται κατά του καταγγέλοντος!


«Νοθεία» είναι όταν μία πολιτική δύναμη με μηδενικά χρέη και διάφανη οικονομική λειτουργία, καλείται να ανταγωνιστεί κόμματα με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, κόμματα με κρυφή χρηματοδότηση, κόμματα που αποκρύπτουν ακόμα και τους ισολογισμούς τους!


Τέλος, «νοθεία» είναι η παράνομη φίμωση της  Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την ίδια στιγμή που οι κακούργοι υβριστές μας διαδίδουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *