Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Βόλο – Τραυματίστηκε σοβαρά 52χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα

Ένας άνθρωπος 52 χρονών τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα μετά από έκρηξη σε βενζινάδικο σε βενζινάδικο στον Αλμυρό Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κρόκιο.


Όπως μεταδίδει το gegonota.news, ο άνθρωπος που τραυματίστηκε είναι ένας 52χρονος εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρείας. Ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο 52χρονος φέρεται να είχε αναλάβει να καθαρίσει την δεξαμενή του βενζινάδικου,

Το πρατήριο καυσίμων ήταν κλειστό και ο νέος ιδιοκτήτης είχε κανονίσει να γίνουν εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος τρόχιζε βίδα μέσα στην δεξαμενή και από τους σπινθήρες έγινε ανάφλεξη με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη.

Από το Νοσοκομείο του Βόλου αναζητείται κρεβάτι σε μονάδα εγκαυμάτων στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για την μεταφορά του. «Έχει διασωληνωθεί και αναζητάμε μονάδα», τόνισε ο διευθυντής του ΤΕΠ γιατρός κ. Καραμέτος.

Όπως έγινε γνωστό από την έκρηξη στο βενζινάδικο ένας εργαζόμενος 52 ετών τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Βόλο – Τραυματίστηκε σοβαρά 52χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα”