«Έκανα σαρδάμ», είπε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, που προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της περί αύξησης φόρων

 

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η Ελένη Χρονοπούλου, που προκάλεσε σάλο όταν μίλησε για αύξηση φόρων στη μεσαία τάξη, πήρε θέση σήμερα (30.5.2023) για το όλο θέμα και είπε ότι «έκανε σαρδάμ».


Η Ελένη Χρονοπούλου σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του να μειώσει κάποιους φόρους και να αυξήσει κάποιους άλλους.

Σε ερώτηση για το ποιους φόρους θα αυξήσει, είπε πως «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, η Ελένη Χρονοπούλου είπε πως αυτό ήταν σαρδάμ, το οποίο αναπαράχθηκε από την «Ομάδα Αλήθειας» για να δημιουργήσει εντυπώσεις και τόνισε ότι απλά μπερδεύτηκε και δεν έβαλε το «δεν» πριν πει την επίμαχη ατάκα: «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».

Η Ελένη Χρονοπούλου, που είχε έρθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας προ καιρού όταν έκανε καταγγελία εις βάρος του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματικές βλάβες, υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα ελάφρυνσης της μεσαίας τάξης και όχι επιβάρυνσης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *