Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια όπου πήγαιναν οι δύο συλληφθέντες τρομοκράτες

 

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έφοδο σε διαμέρισμα στα άνω Λιόσια, όπου πήγαινανμοι δτυο τρομοκράτες που σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα στην εβραϊκή συναγωγή – εστιατόριο στου Ψυρρή.


Οι αρχές έχουν επικεντρώσει ένα κομμάτι των ερευνών σε δυο σημεία στην καρδιά της Αθήνας όπου έμεναν οι δυο τρομοκράτες όταν έρχονταν στην πρωτεύουσα από την επαρχία.

Στο μικροσκόπιο είναι το δωμάτιο τους στην Ομόνοια, αλλά και ένα διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια όπου εκεί συναντούσαν ομοεθνείς τους προκειμένου να τους στρατολογήσουν.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, στο διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν περισσότεροι από 10 Πακιστανοί, μετατρέποντας το σε ιδανικό χώρο για τα σχέδια των τρομοκρατών. Η αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο διαμέρισμα αυτό. Εκεί δεν δεν βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά, ενώ προσήχθησαν 15 – 20 Πακιστανοί προκειμένου να καταθέσουν τι γνωρίζουν για τους συλληφθέντες.

Ένα ακόμη στοιχείο που ερευνάται από τις Αρχές, είναι οι επαφές που είχαν οι τρομοκράτες με ποινικούς καθώς μόνο από τον χώρο του ποινικού εγκλήματος θα μπορούσαν να προμηθευτούν βαρύ οπλισμό, εκρηκτικά και δηλητηριώδη αέρια, ώστε να αιματοκυλίσουν, όπως σχεδίαζαν, την εβραϊκή συναγωγή.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *