Έχασε κάθε όριο ο Ηλιόπουλος, τον έβαλε στη θέση του ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Έδειξε το αληθινό του πρόσωπο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ψυχραιμία του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος έχασε κάθε όριο και μέτρο και άρχισε να χρησιμοποιεί άθλιους χαρακτηρισμούς. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έβαλε αμέσως στη θέση του τον υπεύθυνο Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Ηλιόπουλος έχασε κάθε μέτρο και άρχισε να λέει άθλιους χαρακτηρισμούς προς τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, όπου ήταν καλεσμένοι και οι δυο. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κυβέρνησης, όμως, τον… αποστόμωσε και μάλιστα διπλά.

Μια στον αέρα της εκπομπής και μια με ανάρτησή του στο Twitter.

Στην εκπομπή ο κ. Γεωργιάδης είπε στον Ηλιόπουλο:  «Είστε άθλια υποκείμενα» και «σας έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός», ενώ λίγο μετά του απάντησε και στο Twitter, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ηλιόπουλος έδειξε το αληθινό του πρόσωπο.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε έχοντας μαζί και το σχετικό βίντεο:


Ο «μειλίχιος» και «ήρεμος»  @n_iliopoulos μόλις πιέστηκε για την διαχρονική τους υποκρισία σε όλα τα θέματα, από τις μεταβιβάσεις εταιρειών των βουλευτών που αν είναι δικοί τους είναι εντάξει εάν όχι κάνουν αγώνα ή στις υποκλοπές, έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. Αυτοί είναι. Δείτε:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *