Δυστύχημα Τέμπη: Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της Hellenic Train λένε πως ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη για τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δικτύου

Η ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane που το 2017 αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που στη συνέχεια έγινε Hellenic Train εξέδωσε την πρώτη της ανακοίνωση μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «η ελληνική κρατική εταιρεία ΟΣΕ διατηρεί το καθήκον και την ευθύνη για την συντήρηση, τη διαχείριση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου».

Στο Γαλλικό Πρακτορείο γίνεται αναφορά σε μια σειρά ατυχημάτων που σημειώθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια, και φιλοξενείται ανακοίνωση της μητρικής της Hellenic Train.

Σε ανακοίνωσή της, η FS ανέφερε ότι η ελληνική κρατική εταιρεία ΟΣΕ διατηρεί το καθήκον και την ευθύνη για την συντήρηση, τη διαχείριση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και την ευθύνη για την κίνηση των τρένων και την κυκλοφορία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Δυστύχημα Τέμπη: Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της Hellenic Train λένε πως ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη για τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δικτύου”