Δυστύχημα στα Τέμπη: Εγκλημάτησε αυτός που έκανε σταθμάρχη τον 59χρονο λέει ο πρώην σταθμάρχης της Λάρισας

Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η διαδικασία ανάθεσης της ευθύνης του σταθμάρχη στον 59χρονο που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.


Ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας, Ιωάννης Κολλάτος μιλώντας στο OPEN δήλωσε πως «εγκλημάτησε αυτός που τον έκανε σταθμάρχη αυτόν τον άνθρωπο, 59 χρονών και τον βάζει μόνο του άπειρο να δουλέψει στη Λάρισα». Ο κ. Κολλάτος ανέφερε επίσης ότι έγινε σταθμάρχης με κομματικό ρουσφέτι. «Στα 59 του χρόνια μεσολάβησε το κόμμα και τον έκαναν σταθμάρχη. Τον εκπαίδευσαν μερικούς μήνες, τρεις μήνες στα πρακτικά και στο τέλος Γενάρη τον όρισαν σταθμάρχη. Τον έστειλαν 10 ημέρες στην Καλαμπάκα, σε απομονωμένο σταθμό με δύο τρένα την ημέρα και στη συνέχεια τον έβαλαν στην Λάρισα σε έναν κεντρικό σταθμό με 80 δρομολόγια την ημέρα» τόνισε.

«Ήταν υπάλληλος στις αποσκευές, δηλαδή μετέφερε τις βαλίτσες των επιβατών. Κάποια στιγμή τον δώσανε μετάταξη στο υπουργείο Παιδείας και μοίραζε σχολικά βιβλία στα σχολεία» συμπλήρωσε μιλώντας για τον 59χρονο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Δυστύχημα στα Τέμπη: Εγκλημάτησε αυτός που έκανε σταθμάρχη τον 59χρονο λέει ο πρώην σταθμάρχης της Λάρισας”