Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή αύριο Κυριακή στις 11:00 για τα παιδιά

Τους μικρούς καρναβαλιστές υποδέχεται αύριο Κυριακή στο Ζάππειο ο δήμος Αθηναίων σε μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που ξεκινά στις 11:00 και θα διαρκέσει έως τις 14:30 με ελεύθερη είσοδο για όλους τους Αθηναίους αλλά και τους επισκέπτες.


Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων με αποκριάτικη διάθεση υποδέχεται τα παιδιά, τα οποία θα ξεφαντώσουν με μουσική, χορό, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μασκότ, animateur, μπαλονοκατασκευές, face painting, διαδραστικά θεατρικά παιχνίδια και μαγικά κόλπα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί με πολλές εκπλήξεις.

Και φυσικά στη φοβερή γιορτή, είναι παρούσα για πρώτη φορά η μοναδική παρέα των Looney Tunes. Ο Sylvester, o Τweety και o Daffy Duck με τον Bugs Bunny θα είναι μαζί μας για να γνωριστούν με όλα τα παιδιά και να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες.

Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Δαρμουσλή, ενώ θα συμμετάσχουν πολλοί καλλιτέχνες.

Το πλούσιο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου με το παραδοσιακό γλέντι της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου, επιμελήθηκαν οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη, με τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και του This is Athens.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *