Delphi Forum: Η Ευγενία Μανωλίδου για δεύτερη φορά διοργανώτρια της ενότητας για τις Κλασικές Σπουδές

Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, συντόνισε σήμερα, Παρασκευή την συζήτηση κορυφαίων καθηγητών Αρχαίων Ελληνικών ξένων Πανεπιστημίων στο Delphi Forum, καθώς είναι φέτος -για δεύτερη φορά- διοργανώτρια της ενότητας για τις Κλασικές Σπουδές.


Συγκεκριμένα, από τις 14:15 έως τις 15:45, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 8ου Delphi Forum η Ευγενία Μανωλίδου συντόνισε την συζήτηση μεταξύ κορυφαίων καθηγητών Αρχαίων Ελληνικών από μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, που κατέφθασαν στους Δελφούς για να παρουσιάσουν τις μεθόδους διδασκαλίας που οι ίδιοι χρησιμοποιούν, διδάσκοντας τα Αρχαία Ελληνικά ως ζωντανή γλώσσα.

Απόσπασμα από την συζήτηση δημοσιοποίησε μέσω ανάρτησης του στο Twitter, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας: «Η Ευγενία Μανωλίδου διοργάνωσε για δεύτερη φορά, στα πλαίσια του ⁦⁩Delphi Forum την ενότητα για τις Κλασικές Σπουδές. Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Εδώ ένα μικρό τμήμα από την πρώτη ενότητα. Η Ευγενία έχει κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά!».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *