Χυδαία και άθλια επίθεση Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο: «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»

 

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις εκλογές, ο Παύλος Πολάκης… ξαναχτύπησε και μάλιστα με άθλιο και χυδαίο τρόπο, καθώς έκανε αήθη επίθεση στον μεγάλο συνθέτη και τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος είπε ότι καλό για την Ελλάδα είναι να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την διακυβέρνηση της χώρας σε αυτή την 4ετία.


Ο Παύλος Πολάκης, που μάλλον θεωρεί ότι κανείς δεν πρέπει να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του (αυτό έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος) επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του συνθέτη και τραγουδοποιού μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε για τον Διονύση Σαββόπουλο:

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακεικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος ,διεφθαρμένος ,επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!».

Ο Παύλος Πολάκης πριν καιρό ήταν  με το ένα πόδι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ μετά την στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστικών που είχε κάνει πάλι μέσα από τα social media. Ο Αλέξης Τσίπρας του έδωσε άφεση αμαρτιών όμως. Ο Πολάκης μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα είναι… κύριος, αλλά τελικά δεν βάζει μυαλό με τίποτα.


Και φυσικά εκθέτει τον Αλέξη Τσίπρα με τα όσα κάνει , ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ… πληρώνει την απόφασή του να του δώσει… χάρη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *