Χρηστίδου για Λιάγκα: «Πιστεύετε ότι αυτό είναι φλερτ; Αισθάνομαι ότι με φλερτάρει»

Η «κόντρα» της Σίσσυς Χρηστίδου και του Γιώργου Λιάγκα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και φυσικά η γνωστή παρουσιάστρια δε γινόταν να μην αναφερθεί στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι.


Το πρωί του Σαββάτου 25/05, η ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου έπαιξε ένα ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της εκπομπής της που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα κι εκείνος δε θυμόταν το… όνομά της!

«Ξέχασε το όνομά μου; Αλήθεια τώρα; Όταν παίζει θέματα για εμένα γιατί το θυμάται μια χαρά; Όταν παίζει τη φάτσα μου στα πλάνα και μιλάει για ζητήματα δικά μου γιατί το θυμάται το όνομά μου; Αυτό με πείραξε πιο πολύ».

«Ποια είναι, ποια είναι; Όλα να τα καταπιώ… Ξαφνικά πώς την είπαμε; Αυτό έχουμε γίνει; Δύο ξένοι; Ζήτησε να μην τον παίζουμε; Αυτός όλους που παίζει παίρνει και τους ρωτάει; Αναρωτιέμαι τώρα γιατί την ίδια δουλειά κάνουμε. Μπορούμε να πούμε κι εμείς μην μας παίζετε και μετά δεν θα μας παίζουν; Δεν ήξερα ότι παίζουμε έτσι το παιχνίδι».

«Μου κάνει εντύπωση γιατί κάνει το ίδιο πράγμα, κάνουμε τις ίδιες εκπομπές».


«Όταν βρεθήκαμε σε κοινωνική εκδήλωση μια χαρά μιλήσαμε, εντάξει δεν με είδε κι άρχισε να χοροπηδάει. Εκεί θυμόταν πώς με λένε, δεν μου γύρισε την πλάτη».


«Πιστεύετε ότι αυτό είναι φλερτ; Αισθάνομαι ότι με φλερτάρει» είπε κλείνοντας με χιούμορ.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *