«Χιονοστιβάδα» οι αποκαλύψεις για τον την υπόθεση στον Κολωνό: «Θα σας κάψω ζωντανούς» απειλούσε ο 53χρονος – «Η γυναίκα του μας έδινε 10.000 ευρώ»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και έκδοσης σε πορνεία της 12χρονης από τον παιδόφιλο Ηλία Μίχο. Μία μέρα μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης σχετικά με την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τη σύζυγο του 53χρονου, η γιαγιά του παιδιού μιλώντας στο Mega αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του 53χρονου έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.


Η γιαγιά της 12χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ««πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει “θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα”».

 
Όπως τόνισε η κόρη της, της απάντησε ότι δεν θέλει τα χρήματα που της πρόσφερε και έφυγε. «Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. “Τι έπαθες παιδί μου;”, “με κυνηγούσε ο…” και λέω στη νύφη μου “πάρε την αστυνομία” και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».

Την ίδια ώρα το κοριτσάκι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως λέει η γιαγιά της. «Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δεν μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, “δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες”. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο. Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία», επισημαίνει.

 Η γυναίκα του 53χρονου μου έλεγε «μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα», υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης


Υπενθυμίζεται πως χθες Δευτέρα παρόμοια καταγγελία για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου έγινε και από τη μητέρα της 12χρονης η οποία μίλησε στον Alpha.


Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου παιδοφιλου βιαστή του Κολωνού, Ηλία Μίχου, μίλησε στον Alpha η μητέρα της 12χρονης. 

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

 
Η μητέρα της ανήλικης μίλησε και για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού», συνέχισε.

 
 «Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε “Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», συμπλήρωσε.


«Απλώς εγώ θέλω… δεν ζητάμε ούτε χρήματα από αυτόν, ούτε τη βοήθεια του θέλουμε, ούτε έχει στηθεί πλεκτάνη, που κάθεται και λέει στην καταγγελία του, που δήλωσε ότι εγώ του στήνω πλεκτάνη για να του πάρω τα λεφτά», συνέχισε.

«Εγώ έχω πάει και έχω καταγγείλει με στοιχεία, με τα μηνύματα που έστελνε στο παιδί μου. Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ αν γίνει κάτι και είναι έξω ελεύθερος και έχει κόσμο να τον καλύψει. Εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω. Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Εμένα με τάιζε αυτός; Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα 2-3 μέρες στο μαγαζί του. Εκεί που να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για τις 3 ώρες που πήγαινα και καθάριζα; », κατέληξε η μητέρα της 12χρονης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *