Χάος στους δρόμους της Αθήνας – «Έμφραγμα» στην Κηφισού λόγω τροχαίου

Τεράστιες καθυστερήσεις και κίνηση παρατηρούνται στους δρόμους της Αθήνας σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στην άνοδο της Κηφισού, στην Αττική Οδό και την Περιφερειακή Υμηττού.


Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα ανόδου, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Συγκεκριμένα λίγο πριν την γέφυρα Καλυφτάκη μια μηχανή συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Επίσης, μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα και στην λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι Χαϊδαρίου και ως το ύψος της Σχιστού, λόγω και τροχαίων ατυχημάτων.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν από τις 6 το πρωί για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.


Παράλληλα, κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα και στην Αττική Οδό και ειδικότερα προς Αεροδρόμιο από Δημοκρατίας, έως και την έξοδο για Λαμία, λόγω αυξημένης κίνησης στην Αθηνών – Λαμίας. Καθυστερήσεις καταγράφονται και προς Ελευσίνα από Κηφισίας έως και την έξοδο για Λαμία.


Υπενθυμίζεται ότι στο κέντρο της Αθήνας έχει διακοπεί η κυκλοφορία από τις 6:00 μέχρι τις 14:00 στις οδούς:

  • Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος
  • Αιόλου, σε τμήματα
  • Ερμού, σε τμήματα

Επιπλέον, έως τις 14:00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παραπάνω οδούς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *