Χάος στον Κηφισό λόγω εκτροπής νταλίκας – Γέμισε πορτοκάλια το οδόστρωμα

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην λεωφόρο Κηφισού λόγω εκτροπής νταλίκας που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια, στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Αγίας Άννης στο Ρέντη.


Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν η νταλίκα κατευθυνόταν προς τη λαχαναγορά στο Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ άγνωστο παραμένει πώς έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 7:00 το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία άλλη μία λωρίδα, ενώ στις 6:00 το πρωί είχαν δοθεί οι δύο αριστερές.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυκλοφορία διεξάγεται και από τις τέσσερις λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά. Παραμένει κλειστός μόνο ο κλάδος εξόδου προς την Αγίας Άννης.


«Υπάρχουν επίσης ζημιές στα στηθαία και σε στύλους ηλεκτροφωτισμού και συνολικά θα χρειαστούν τουλάχιστον 2,5 με 3 ώρες για την πλήρη αποκατάσταση», εκτίμησε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κίμων Λογοθέτης, Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας. «Οι δύο δεξιές λωρίδες έχουν ακόμη πορτοκάλια και άλλα οπωροκηπευτικά», ανέφερε.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς το πρωί αστυνομία, Πυροσβεστική και συνεργεία της περιφέρειας, προκειμένου να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η κυκλοφορία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Χάος στον Κηφισό λόγω εκτροπής νταλίκας – Γέμισε πορτοκάλια το οδόστρωμα”