Χανιά: Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του ενώ έκανε όπισθεν – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι οι γονείς του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του στα Χανιά.


Και οι δύο αγωνιούν, καθώς κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού δεν έχει περάσει, την ώρα που ο πατέρας της ετοιμάζεται να απολογηθεί για το ατύχημα.

Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν το είδε την ώρα που έβγαζε το αυτοκίνητο από την αυλή του σπιτιού, ενώ όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, μετέφερε το κορίτσι γρήγορα σε νοσοκομείο.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το 2,5 ετών κοριτσάκι από τα Χανιά μετά το ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαΐου του 2023.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το παιδί νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να βρίσκεται στο πλευρό του δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή.


«Η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης, ενώ παράλληλα εξήγησε πως βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν σε χωριό της Κισσάμου στα Χανιά όταν η μικρή χτυπήθηκε κατά λάθος από το αυτοκίνητο του πατέρα της, ενώ εκείνος έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά. Σήμερα, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας του παιδιού στις αρχές, σε βάρος του οποίου, έχει σχηματισθεί δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Το μεσημέρι της Τρίτης αποφασίστηκε η μεταφορά του 2,5 ετών παιδιού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Χανιά: Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του ενώ έκανε όπισθεν – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί”