Χαμός στο ΠΑΣΟΚ – Νέο Μήνυμα Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη: «Δεν είμαι από αυτούς που διαγράφονται, δεν μπορείς να με φας εύκολα»

 

 

Αναζωπυρώνεται και πάλι η κόντρα του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ.


Το νέο επεισόδιο στην κόντρα είχε πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη.. «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι κινδυνεύει με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση εντός του κόμματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος την προηγούμενη εβδομάδα είχε εξαπολύσει ρίξει κι άλλη βολή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη δηλώνοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», αιχμή που ανταποδόθηκε από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανήλθε σήμερα στον ΣΚΑΪ και είπε ότι «διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014… Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα», είπε απαντώντας στο εάν υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής μετά την κριτική που άσκησε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό».

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται. Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ”φας” εύκολα, τέλεια και παύλα»!


Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να γνωρίζει ο ψηφοφόρος ποιον θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργό, απάντησε ότι «ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *