Χαϊδάρι: Από παθολογικά αίτια πέθανε ο οδηγός ταξί μετά από ληστεία – Κάμερα κατέγραψε τον δράστη

Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην υπόθεση θανάτου του 51χρονου οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός έξω από το όχημα, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Χαϊδάρι, ο οποίος φαίνεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια.


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις ενός ύποπτου ατόμου στις 04:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγο πριν συμβεί η ληστεία και εν συνεχεία ο θάνατος του οδηγού ταξί.

Ο ύποπτος αρχικά κινείται με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια αρχίζει να τρέχει αρχικά στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και κατόπιν στη λεωφόρο Αθηνών.

Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης προσπαθούν να «ακολουθήσουν» την πορεία του ληστή μετά το συμβάν και να βρουν νέο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχει καταγράψει καθαρό το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και αφού διένυσε απόσταση λίγων χιλιομέτρων ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Αφού του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε κοντινή απόσταση.


Το θύμα που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή εντόπισε το πρωί υπάλληλος του δήμου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *