Μπασκετικό “καρφί” Μητσοτάκη σε Τσίπρα: “Κερδίζεις… μένεις, χάνεις… φεύγεις”

Δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το… καρφί του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση που είχε ο Πρωθυπουργός με το Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστρεγίου, στο Μουσείο Τσιτσάνη όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ” Για τις πόλεις που θέλουμε”. 


Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση μιας πρωτοποριακής εφαρμογής για τη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε χαλαρό ύφος: “εμείς όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική είχαμε έναν κανόνα. Κερδίζεις μένεις, χάνεις φεύγεις. Κερδίζεις παίζεις. Μπαίνει ο επόμενος”.

Αναλυτικά ο επίμαχος διάλογος:

Δημήτρης Παπαστεργίου: Αυτοί οι δύο υπέροχοι «τύποι» και κλείνουμε, είναι οι αδερφοί Καραθώνοι, οι οποίοι γυρίσαν στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να κάνουν μία εταιρεία παραγωγής λογισμικού.

Κάποια από τα προγράμματα που έχουμε στο Δήμο μας, αυτό το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει τα παιδιά να κλείνουν γήπεδο για μπάσκετ, τένις, τα γήπεδα που θέλεις να περιμένεις. Αντί να κάθεσαι να περιμένεις, λοιπόν, πας στο γήπεδο μπάσκετ εδώ και λες ότι θέλω να κλείσω σήμερα ή αύριο Παρασκευή και πας και παίζεις χωρίς να περιμένεις.


Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμείς πρέπει να σου πω ότι όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική, και πηγαίναμε και παίζαμε σε γήπεδα, υπήρχε ένας κανόνας μόνο. Τότε δεν είχαμε τέτοιες τεχνολογίες, όχι. «Κερδίζεις, μένεις».


Δημήτρης Παπαστεργίου: Σωστό, σκληρό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χάνεις φεύγεις, κερδίζεις μένεις». Ο επόμενος.

Δημήτρης Παπαστεργίου: Πρόεδρε, βλέπω να μένεις Πρόεδρε. Τελευταία ερώτηση από τον Γιάννη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Μπασκετικό “καρφί” Μητσοτάκη σε Τσίπρα: “Κερδίζεις… μένεις, χάνεις… φεύγεις””