Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία.


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία.


Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγες ημέρες και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες προκειμένου όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αγορασθεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγορασθεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς.

Από την άλλη, οι γονείς της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *