Απόστολος Γκλέτσος για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω;»

Σε απειλητικά σχόλια κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προέβη ο Απόστολος Γκλέτσος, σε ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου στο Facebook, λίγο πριν την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.


Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!».

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ ακολούθησε και προκλητικός διάλογος με άλλους χρήστες του Facebook, με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει πως θα τηρηθεί… αρχαιότητα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος είναι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον Οκτώβριο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *