Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών, που νοσηλεύεται στο «Παπαγεωργίου»

Θετικά ήταν τα νέα για την υγεία του ενός εκ των τραυματιών της τραγωδίας στα Τέμπη, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάταση. Ο 22χρονος, που είχε σοβαρά τραύματα, αποσωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται.


Οι τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη που παραμένουν σε ΜΕΘ είναι πέντε. Άλλοι εννέα άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και φυσικά βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Χθες (10.03.2023) δύο άλλοι τραυματίες βγήκαν από τις ΜΕΘ και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν εξιτήριο.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες ποινικές διώξεις κατά προσώπων που με λάθη από πράξεις ή παραλείψεις οδήγησαν στο δυστύχημα. Την Τρίτη θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά προσώπων που συμβάλλουν στη διαρροή ανακριτικού και προανακριτικού υλικού.

Στην Αθήνα, εξάλλου, βρίσκεται πλέον κλιμάκιο Γερμανών πραγματογνωμόνων για να βοηθήσει στη διαλεύκανση των αιτιών της τραγωδίας στα Τέμπη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *