Απορρίφθηκε από την Διακομματική Επιτροπή το αίτημα δημοσιογράφων για ελεύθερη ερώτηση στο debate – Ίδια η τηλεμαχία με τις προηγούμενες

 

H Διακομματική Επιτροπή απέρριψε το αίτημα των δημοσιογράφων για να κάνουν μια ελεύθερη ερώτηση στο debate των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές.


Η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στην ΕΡΤ ενόψει των εκλογών ολοκληρώθηκε.

Τα κόμματα κατέληξαν σε συμφωνία η τηλεμαχία να είναι ίδια με τις προηγούμενες και να μην δοθεί η δυνατότητα στους δημοσιογράφους να κάνουν ελεύθερη ερώτηση.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων είχα συμφωνήσει ο δημοσιογράφος, κοινής αποδοχής και μέλος της ΕΣΗΕΑ που θα συντονίσει την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, να είναι ο Γιώργος Κουβαράς.

Οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς θα είναι οι εξείς:


Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Απορρίφθηκε από την Διακομματική Επιτροπή το αίτημα δημοσιογράφων για ελεύθερη ερώτηση στο debate – Ίδια η τηλεμαχία με τις προηγούμενες”