Απίστευτο περιστατικό στην Αρτέμιδα – Ένας 22χρονος μαχαιρώθηκε μετά από επίθεση 3 ατόμων, τους κυνήγησε με το αμάξι του και τράκαρε σε φαρμακείο

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 22χρονο σήμερα (11.2.2023) στην Αρτέμιδα και ένας εξ αυτών τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Στη συνέχεια το θύμα παρά το ότι ήταν τραυματισμένο καταδίωξε τους δράστες με το όχημά του, αλλά τράκαρε σε φαρμακείο.


Σύμφωνα με το irafina.gr έξω έξω από ένα κλαμπ στην Αρτέμιδα σήμερα τα ξημερώματα, τρία άτομα πιάστηκαν στα χέρια με έναν 22χρονο.

Ένας από τους άνδρες που επιτέθηκαν στον 22χρονο φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να τον

τραυμάτισε.

Ο 22χρονος τραυματίστηκε, αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι τρεις άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να διαφύγουν, σηκώθηκε πήρε το αυτοκινητό του και άρχισε να καταδιώκει το όχημα των φερόμενων ως δραστών.


Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στην πρόσοψη φαρμακείου της περιοχής.


Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τη σύλληψη των τριών δραστών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Απίστευτο περιστατικό στην Αρτέμιδα – Ένας 22χρονος μαχαιρώθηκε μετά από επίθεση 3 ατόμων, τους κυνήγησε με το αμάξι του και τράκαρε σε φαρμακείο”