Απίστευτη προσέλευση και απίστευτη αποθέωση για τον Άδωνι Γεωργιάδη στην λαμπερή εκδήλωση της κοπής της πίτας του – Χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρών

Απίστευτη ήταν η προσέλευση του κόσμου και απίστευτη ήταν και η αγάπη που έδειξαν οι πολίτες στον Άδωνι Γεωργιάδη στην σημερινή εντυπωσιακή και λαμπερή εκδήλωση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο The Mall για την κοπή της πίτας του.


Η προσέλευση του κόσμου έσπασε τα… κοντέρ. Χιλιάδες άνθρωποι (ανάμεσά τους υπουργοί, κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές της ΝΔ, πολιτικοί, επώνυμοι) έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, θέλοντας να τιμήσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη οικογένειά του, στην σημαντική εκδήλωση για την κοπή της πίτας του υπουργού.

Στο The Mall έγινε από νωρίς το… έλα να δεις και ο κόσμος… φράκαρε την αίθουσα της εκδήλωσης. Όσοι δεν χώραγαν μέσα, πάντως, δεν το έβαλαν κάτω και τίμησαν με την παρουσία τους τον Άδωνι Γεωργιάδη μένοντας στους περιβάλλοντες χώρους. Και φυσικά του έδειξαν την αγάπη τους αποθεώνοντάς τον και κάνοντάς τον χαρούμενο. Το μεγάλο χαμόγελο που είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, τα έλεγε όλα.

Δεκάδες πολιτικοί ήταν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν:

Ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη. Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης. Το υπουργείο Ανάπτυξης ήταν… σύσωμο εκεί με τους Νίκο Παπαθανάση, Γιάννη Τσακίρη, Χρίστο Δήμα. Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.


Το παρών έδωσαν και πλήθος στελεχών και βουλετών της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Χάρης, Θεοχάρης και ο Νίκος Καιρίδης.


Στην κοπή της πίτας ήταν και ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού επιχειρηματικού Lamda Development, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και του The Mall, όπου έγινε η σημερινή επιβλητική και εντυπωσιακή εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χάρης Ρώμας

Στην κοπή της πίτας ήταν και πολλοί επώνυμοι, επιχειρηματίες, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες. Εκεί ήταν και ο σταρ της μουσικής, Αντώνης Ρέμος, αλλά και ο σπουδαίος ηθοποιός και στέλεχος της Περιφέρειας Αττικής, Χάρης Ρώμας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.


Το Oknews.gr ήταν εκεί

Εκεί ήταν  και το Oknews.gr που μετέδωσε  ζωντανά την σημερινή κοπή της πίτας του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και σας μετέφερε  όλο τον παλμό της εκδήλωσης.

Δείτε την εκδήλωση εδώ

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εκδήλωση

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *