Απίστευτες σκηνές που θύμισαν Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο Γάζι Μαλεβιζίου στην Κρήτη – Πυροβολισμοί με 3 τραυματίες

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου μετά από πυροβολισμούς, φέρεται να έχουν τραυματιστεί τρία άτομα. ‘


Αμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καφετέρια του Γαζίου όπου βρισκόταν δύο ύποπτοι που φέρονται να παρακολουθούνταν από αστυνομικούς, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Η μάχη με τους πυροβολισμούς ξέσπασε όταν – σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές – η Ασφάλεια Ηρακλείου με την ΟΠΚΕ, επιχείρησαν να συλλάβουν έναν 35χρονο, εις βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα είχε απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά.

Οι άνδρες όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς,  έβγαλαν όπλα πυροβολώντας προς το μέρος τους, ενώ και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν πυρά.


Είναι χαρακτηριστικό ότι η σήμανση φέρεται να μιλάει για 17 πυροβολισμούς, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας 36χρονος αξιωματικός της Ασφάλειας Ηρακλείου, ένας 35χρονος, ο οποίος και συνελήφθη και ένας νεαρός 22 ετών, που βρισκόταν σε καφετέρια, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί δύο πυροβολισμούς στα πόδια.


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη οι τρεις τραυματίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ο 22χρονος πολίτης στο μηρό και επίσης στο μηρό ο 35 χρονος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *