Απάντηση Γεωργιάδη στην επίθεση Κανάκη: Αντί να κρύβεται από ντροπή για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου το παίζει τιμητής των πάντων

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στα όσα είπε για το πρόσωπό του ο Αντώνης Κανάκης από τους «Ράδιο Αρβύλα», με αφορμή το γεγονός ότι υπερασπίστηκε δήλωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.


Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦@ArisPortosalte και εμένα!, αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης.

O Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε το πρωί της Τρίτης με ανάρτηση του στο Facebook στην οποία παρουσιάζει «μερικές περισσότερες σκέψεις για τη χυδαία επίθεση του κ. Κανάκη».

Αρχικά, στην ανάρτηση του υπενθυμίζει για τον Αντώνη Κανάκη ότι «είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι “δεν το είχε καταλάβει”», αναφερόμενος στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα εκδικητικά revenge porn βίντεο που είχε αναρτήσει.

«Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον κ. Άρη Πορτοσάλτε και σε εμένα» συνεχίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.


«Υπό το πρόσχημα της σάτιρας, στυγνή προπαγάνδα και λαϊκισμός», γράφει σχετικά ο υπουργός.


«Αλλά τώρα έχουμε νεκρούς τα νεύρα όλων μας είναι τεταμένα και έχουμε καθήκον να μην επιτρέψουμε στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα να καταστρέψουν εκ νέου την Ελλάδα όπως την εποχή του Αντιμνημονίου που κόστισε στην Ελλάδα μία χαμένη δεκαετία διότι φοβηθήκαμε να αντιταχθούμε στην αρχή με αυτά» προσθέτει ο υπουργός Ανάπτυξης και καταλήγει:

«Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιος πραγματικά φταίει και φυσικά να πληρώσουν. Αλλά όχι και ο Κανάκης ρε παιδιά όχι και ο Κάνακης κάπου ώπα!».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *