Άντζη Σαμίου: “Είδα μανάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνες για λογαριασμό τους” – Η δήλωση που προκάλεσε σάλο

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση της Άντζυς Σαμίου με αφορμή την εμπειρία της ως εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου. 


Η γνωστή τραγουδίστρια που υποστηρίζει σθεναρά τον κόμμα της Κουμουνδούρου σχολίασε αρχικά το εκλογικό αποτέλεσμα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” εκφράζοντας την έκπληξή της για μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς. 

«Βέβαια, νομίζω κανείς δεν το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, ούτε η ΝΔ είναι εντελώς αψυχολόγητο, τουλάχιστον το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το εξηγήσει, μπορεί να έχω μικρό μυαλό, μπορεί να έχω ρομαντικό μυαλό δεν ξέρω; Πάντως, ένας λαός που υποφέρει τόσο και αποφασίζει να ψηφίσει αυτόν που τον έχει φθάσει σε αυτό το σημείο δεν ξέρω δεν μπορώ να το δικαιολογήσω, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Για εμένα ήταν δειλία, δειλία να ρισκάρει από τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και από αυτά που έχουν ακούσει από τους δημοσιογράφους στην τηλεόραση και του παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο. Και μην ξεχνάμε ότι το 40% δεν πήγε να ψηφίσει, αυτό και αν ήταν τραγικό λάθος», προσέθεσε.

Στη συνέχεια όμως προχώρησε στη δήλωση που προκάλεσε και τις περισσότερες αντιδράσεις εκφράζοντας ενόχληση για την ψήφο ατόμων με αναπηρία. Ξεκαθαρίζοντας μεν πως δε θεωρεί μη ικανά αυτά τα άτομα, θεώρησε την ψήφο τους καθοδηγούμενη από τις… μανάδες τους που τους συνόδευσαν στο εκλογικό κέντρο. 

Δείτε τη δήλωση:


«Αδιανόητο. Εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και είδα με τα μάτια μου κάποια πράγματα. Είδα μανάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνες για λογαριασμό τους. Δεν εννοώ πως δεν είναι ικανοί αυτοί οι άνθρωποι να ψηφίσουν. Εννοώ τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε αυτό τον κόπο για να υπάρχουν ακόμα περισσότερα ψηφοδέλτια. Δηλαδή χρησιμοποιήθηκε κάθε μέσο για να πάρει πολλές ψήφους η Νέα Δημοκρατία».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *