Άνω, κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές με την υπόθεση Κατρούγκαλου – Πως ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσκέπασε την κρυφή ατζέντα του κόμματος

Πυρκαγιά και μάλιστα τεράστια ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος μίλησε για αύξηση ασφαλιστικών εισφορών σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και έβαλε φωτιά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγο πριν τις εκλογές.


Η ωμή παραδοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου έβγαλε στη φόρα την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, διότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που είπε ο τέως υπουργός μετά την γενική κατακραυγή ότι δηλαδή η δήλωσή του είχε να κάνει με προσωπικές του απόψεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα έδωσε την αληθινή διάσταση του θέματος και είπε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν «μαρτυριάρης» και έτσι αποδείχτηκε η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε, όταν όλα τα στελέχη και ο Αλέξης Τσίπρας άρχισαν να τρέχουν και να λένε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αύξησης εισφορών και νέων φόρων, ενώ αμέσως μετά ο αρχηγός του κόμματος «αποκεφάλισε» τον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον έθεσε εκτός εκλογών.

Όλα ξεκίνησαν πάντως, από την επιμονή του Άδωνι Γεωργιάδη στην κουβέντα με τον Κατρούγακλο στην τηλεοπτική εκπομπή, όπου η πίεση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανάγκασε τον τέως υπουργό Εργασίας να πει την ωμή αλήθεια.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ένας πανέξυπνος άνθρωπος και άριστος χειριστής του λόγου, έβαλε στα σχοινιά τον Κατρούγκαλο και τον ανάγκασε να πει την ωμή και σκληρή αλήθεια.


Οι δηλώσεις Κατρούγκαλου:

Κατακραυγή ενόψει εκλογών και ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η κατακραυγή ήταν τεράστια και επιμελητήρια, ενώσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, σύλλογοι, έσυραν τα εξ αμάξης στον Κατρούγκαλο. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και πολίτες που ήθελαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και πλέον μάλλον έχουν αρχίσει να αλλάζουν γνώμη και η ζημιά στο κόμμα είναι μεγάλη.

Από την άλλη η κοινωνία διαπίστωσε για άλλη μια φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει και άλλα εννοεί. Επίσης σημαντικό είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να ελέγξει τα στελέχη του κόμματος, που βάζουν «αυτογκόλ» λίγο πριν τις εκλογές. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν την μάχη της κάλπης, όπου θα φανεί και θα αποτυπωθεί η αντίδραση για το όλο θέμα.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *