«Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για την Σοφία Νικολάου μετά τη νέα ανάρτηση Πολάκη», ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης

Ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης μίλησε για τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σοφία Νικολάου. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα μετά τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής Χανίων για την πρώην Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε ότι μετά τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την πρώην Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Νικολάου πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. Επίσης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να πάρουν επίσημη θέση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε:

«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν έκανε πάντως, κάποια αναφορά στην υπόθεση του Παύλου Πολάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί νωρίτερα σήμερα για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινή του δήλωση με τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο με την οποία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «άδειαζαν» τον Παύλο Πολάκη για την στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστικών.


Και φυσικά η στάση τους έδειχνε ότι ο Πολάκης είναι πλέον… μαύρο πρόβατο στο κόμμα και βρίσκεται στην έξοδο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *