Άκης Σκέρτσος: Τι ανέφερε για συνεργασίες με άλλα κόμματα μετά το exit pole

Στα αποτελέσματα των exit poll αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο Mega, ενώ τόνισε ότι αν επιβεβαιωθούν, είναι σαφές ότι από αυτά δεν προκύπτει «εντολή των πολιτών για συνεργασίες», αποκλείοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο η ΝΔ να «τα βρει» μετεκλογικά με άλλα κόμματα για τη συγκρότηση κυβέρνησης.


Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος δεν έκλεισε την πόρτα στα σενάρια ότι οι δεύτερες εκλογές θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα από τις 2 Ιουλίου.

Νωρίτερα, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των exit poll ο κ. Σκέρτσος δήλωσε: «Τα exit polls δείχνουν μία σαφή νίκη, μία ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και θα περιμένουμε φυσικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει τη δική του δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων».

Ακολούθως δεχόμενος πιέσεις για περαιτέρω σχόλια τόνισε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει. «Αποτελούν ενδείξεις τα exit polls θυμίζω. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *