Άκης Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα, ετοιμάζει νέα φοροεπιδρομή»

 

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανερ ο Άκης Σκέρτσος. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε πρόταση διακυβέρνησης, ούτε και πρόγραμμα ικανό να υπηρετήσει τα σημερινά προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών, μίλησε για «κρυφή ατζάντα» και για «νέα φοροεπιδρομή», που θέλει να κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν κερδίσει τις εκλογές


«Μάθαμε προχθές από τον κ. Τσίπρα πώς φαντάζεται άλλη μια εκδοχή της προοδευτικής διακυβέρνησης, με μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα παραλύσει τα πάντα.

Μαθαίνουμε τώρα ότι έχουν και μια κρυφή ατζέντα νέας φορο-επιδρομής στα εισοδήματα, που επαναφέρει το νόμο Κατρούγκαλου από το παράθυρο, σε σχέση με την επιβολή πρόσθετων αυξημένων συντελεστών στις ασφαλιστικές κρατήσεις των ελευθέρων επαγγελματιών, στο 20% του ετήσιου εισοδήματος τους» τόνισε στον ΣΚΑΙ ο κ. Σκέρτσος με αφορμή χθεσινοβραδινή συνέντευξη του κ. Κατρούγκαλου.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει, δεν είναι κοστολογημένο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια κρυφή ατζέντα φόρων ή πρόσθετου δανεισμού, νέων χρεών, νέας εποπτείας, μιας νέας οικονομικής καταστροφής για την χώρα» υπογράμμισε ο κ. Σκέρτσος.

Αποκαλύπτονται όσα θα μας περίμεναν αν επέστρεφε ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.


Για να πραγματοποιηθούν όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διευρυνθεί το έλλειμμα η θα πρέπει να αυξηθούν φόροι και εισφορές, όπως δήλωσε ο κ. Κατρουγκαλος και να επιβαρυνθούν οι πολίτες, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.


Πως έγινε η παραδοχή Κταρούγκαλου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πίεσε στα άκρα τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον ανάγκασε να κάνει την μεγάλη και ωμή ομολογία για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επαναφέρει τις κρατήσεις 20% υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι που κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους, αλλά να επαναφέρει και το 100% προκαταβολής του φόρου, αν βέβαια κερδίσει τη μάχη της κάλπης και επανέλθει στην εξουσία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky. Εκεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άρχισε να πιέζει τον Γιώργο Κατρούγκαλο να ομολογήσει τα αληθινά πλάνα του ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσει τις εκλογές.

Εκεί ο Κατρούγκαλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να επαναφέρει το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και την προκαταβολή 100% του φόρου, την οποία ο τέως υπουργός είπε ότι την θεωρεί «απολύτως δίκαιο μέτρο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *